tiistai 17. marraskuuta 2020

Jouluksi koristeita risusta

 Viikonloppuna on alkamassa Jouluiseen tunnelmaan risutöitä tehden- kurssi Joensuussa. Risusta saa myös mukavia jouluisia koristeita, vaikka usein sitä ei mielletä jouluisaksi. Risutöiden hyvänä puolena havutöihin verrattuna on se, että ne eivät karise ja kestavät pitkään. Joulun jälkeen työt voi laittaa säilöön ja ottaa taas esille vuoden päästä. Ne eivät myöskään aiheuta allergisia reaktioita, kuten esim. havutyöt saattavat tehdä.

Risukuusia oleen tehnyt monenkokoisia ja yllä kuvassa on pienempi versio. Se on ontto sisltä ja se on istutettu ruukkuun lisäämällä ruukkuun koristehiekkaa. 

Risut on vain sidottu tyvipäästä yhteen risu kerrallaan mattomaisesti ja riittävän leveyden jälkeen tämä risumatto on kierretty ympäri ja sidottu myös latvoista kiinni. Sitomisen jälkeen olen lisännyt kuuseen pieniä risun oksia kuusimaisesti. Oksat olen vielä lopuksi maalannut askartelumaalilla valkoiseksi.

Lopuksi ompelin valkoisesta huovasta tähden ja  lisäsin vielä valosarjan ja jouluinen koriste on valmis!1 kommentti:

  1. What sports toto bet on, how to bet on, and which sports to bet on
    › betting › tips › betting › tips Dec 7, 2021 강릉 출장안마 — Dec 7, 사설 토토 사이트 2021 Sports toto bets are some of the 광주광역 출장안마 easiest bets to place, especially if you're looking to find value bets and ways 양주 출장샵 to make money at a local bookie. 안양 출장마사지

    VastaaPoista